Daniel Serrander

CH Ståldörrar sponsrar Eskilstuna Stadsmission

ESM Härbärge

Idag den 29 maj 2023 invigs det nya härbärget för kvinnor i Eskilstuna. CH har sponsrat med en trygg brand- och säkerhetsdörr. Känns bra att kunna stötta en sån viktig och superfin verksamhet!

Daniel Serrander

Leverantörsbesök på SSAB

Besök i Borlänge 2023

Besök Borlänge2 2023
Peter, Daniel, Eva-Lena och Louise, med vår guide Ludwig

Vi kunde inte motstå inbjudan att få besöka SSAB i Borlänge, som är en av våra stora leverantörer av stål genom Tibnor. Fast man har sett det förut kan man inte undgå att bli grymt imponerad över verksamheten. Mäktigt!  Tack för ett jättefint besök!

Daniel Serrander

Skarp brandövning

Brand 2 2023

Brand 1 2023

I slutet av april tog det plötsligt eld i patronfiltret efter vår stora bläster. Det hade förmodligen samlat ståldamspartiklar i flera år utan att riktigt lyckats renblåsa sig. Vi fick en häftig glödbrand med stark rökutveckling som hotade att sprida sig in i ventilationskanal och vägg. Tack och lov blev det aldrig alvarligt. Mycket också tack vare klokt och modigt agerande av maskinoperatören. Men full  utryckning blev det. Det blev en bra övning i utrymning, som vi kan dra många lärdomar ifrån. Och kostnaderna för återställning blev mindre än befarat. Maskinen startades upp efter filterbyte och service:)