Daniel Serrander

Jäklar vad vi blästrar!

Nu har vi blästrat gods till AQ Segerström i 10 veckor. Jobbet startade med aukt karaktär vecka 7, efter storbrand på måleri i norra Sverige.

31 000 artiklar har hittills passerat revy och om man räknar på en snittvikt på ca 15 kg/st så blir det 465 ton gods som maskerats, hängts upp och plockats tillbaka i sina lastpallar. Killarna som gör jobbet får i alla fall sin dagliga träningsdos…

Så bra jobbat!!!

Daniel Serrander

Vi har för lite plats!

IMG_0353

Te står för många ballar i ruckgångarna! som min finlandsvenska Scaniakollega Jorma brukade konstatera.

Vi på CH har också för mycket pallar som vi inte riktigt får plats med längre. Vi är ändå bortskämda med ganska gott om plats, men nu när dörravsnittet breder ut sig som en sandöken där träden skövlats bort, så måste vi försöka hitta annan plats för pallar och verktyg. Här gäller det nog att slå våra kloka huvuden ihop och hitta på något smart. Annars blir det snart svårt att köra truck genom verkstan…

Daniel Serrander

CH surfar!

Äntligen verkar CH fått upp farten efter vinterns lite lugnare period. Mars blev en riktigt fin månad där vi verkligen fick maxa på i stort sett alla avdelningar. Ändå fick vi se växande släp i körplanen. Med prioriteringar, övertid och några lyckosamma rekryteringar av både praktikanter och inhhyrd personal har vi lyckats hamna på vågens framkant igen. Nu skall vi försöka ligga kvar där, jobba hårt för att gå med vågen och korrigera lite med rodret,  så länge vågen bär. Superbra jobbat alla på CH!

Visste du att det finns en relativt ny kanotsport som kalls ”surfski”. Där ägnar man sig just åt detta; att med enkla korrigeringar, en och annan kraftinsats och en jäkla massa teknik ligga och surfa på vågens framkant. Då blir det nedförsbacke hela resan och det går undan! Spana gärna in ”surfski” på youtube och njut av några sköna filmer!

Tex: https://www.youtube.com/watch?v=oeeeWu-W5zM

 

 

Daniel Serrander

Kundvård

IMG_0287

Härom veckan fick vi chansen att sitta ner med en av våra kunder. De håller till i Norrland och det blir inte av att träffas så ofta, tyvärr.

Fantastiska människor med fantastiska produkter, där vi får vara med och bidra. Vi passade även på att äta en bit mat tillsammans och den kocken visste  vad han gjorde, han också!