Våra skribenter

Vi som bloggar är alla anställda på CH Industry och vi delar med oss av hälsa, vårt dagliga arbete, branschen i stort och mycket mera. Låt dig inspireras av vår blogg!


Daniel Serrander

Daniel Serrander - CH Industry

Eskilstunakille med arbetsbakgrund på Scania och Outokumpu. Specialist på rostfritt stål. Gillar segling och alla former av träning. I synnerhet kanotsport.

Senaste inlägg 19 juni: Episk sommarfest på CH
Ida Gäfvert

Ida Gäfvert - hälsa och kost

Jag har arbetat på Ch i 17 år med i huvudsak ekonomi och ordermottagning. Mitt största intresse är hälsa, då jag gillar att sätta upp mål och utmana mig själv i olika sporter tex löpning cykling. Jag hoppas ge inspiration för att komma igång med vardags motion och bättre kost.

Senaste inlägg 29 september: Hela CH samlat inför kick off på Ulvhälls herrgård
Peter Fränngård

Peter Fränngård - miljö och kvalitét

Jag arbetar som kvalitets- och miljöchef på CH Industry sedan början av 2014 och har tidigare arbetat som kvalitets-, miljö- och arbetsmiljökonsult i 12 år. Kommer från Linköping, där jag bor med min familj (fru, två söner och en hund). Jag kommer skriva om verksamhetssystemutveckling, produktionseffektivitet, relevanta miljöfrågor och vikten att arbeta med ständiga förbättringar. Min förhoppning är att mina blogginlägg ska vara en källa till inspiration och kunskap för andra kvalitets- och miljöansvariga, som ibland kanske är relativt ”ensamma internt” med sitt verksamhetssystemarbete, men även vara mitt sätt att föra ”dagbok/resultatbok” av vårt egna interna arbete med kvalitets- och miljöfrågor.

Senaste inlägg 14 april: Vilket påstående ska bort/är falskt?