Daniel Serrander

Landslagsvarning!

Wilde

Eskilstuna Kanotsällskap har fått nya medlemmar under sommaren och en av dem råkar vara inflyttad fd landslagsman med en jäkla massa träningstid i Nyköping. Kristian Wilde har återkommit till hemstaden och bjuder på träningspass som heter duga för den som vill hänga på. Klart man vill! Och vore det inte för att jag förmodligen är nästan dubbelt så gammal som han, så skulle jag kanske kunna sparra ordentligt… Det går bra när han värmer upp och tuffar på i tröskelfart, men när det är dags att maxa så klipper det liksom bara till och så försvinner han i 9 knop. Jag ligger kvar på mina 6,5 och plötsligt känns det som om jag står stilla.

Så häftigt att se och så inspirerande! Är det inte häpnandsväckande vad nya intryck kan göra med träningshumöret? Jag får putsa på tekniken och köra ryss-paddling hela vintern! Och kommer han till OS i Rio, så är det nog inte min förtjänst, är jag rädd.Tack så länge Kristian!

 

Daniel Serrander

En bra sås reder sig själv!

Eller kanske inte…

IMG_1137

Vad vi lagade mat och team-workade på Ulvälls Herrgård förra veckan! Under ledning av vår eminente stjärnkock (begåvad med ett ändlöst lugn och tålamod) kockade vi pilgrimsmusslor, lamytterfilé och Crema Catalana. Det blev så bra! Och roligt var det också!

Nedan följer lite fler kockbilder:

IMG_1133
Johan, Ulrik, Hugo mfl i Crema-gruppen

IMG_1147
Proffsvarning på Jonas och Micke med musslorna

IMG_1143
Dessert-gänget tar en välförtjänt paus i disken

IMG_1126
Mia, Kent, Eija mfl fixar förrätten