Daniel Serrander

Stipendium till Mikael Kakkola!

Micke Kakkola tar emot A Nilssons stipendium

Grattis Micke!
Mikael Kakkola från CH Industry blev i veckan en av tre utvalda stipendiater i Arvid H Nilssons minnesfond, som årligen delas ut av Eskilstuna Fabriksförening.

Till vardags jobbar Micke som robotsvetsare och robotprogrammerare på CH i Eskilstuna, men sedan drygt ett år tillbaka studerar han även på Produktionsteknikerprogrammet, 120p på Högskolan Dalarna (Distanskurs).

Micke är en suverän medarbetare och förhoppningsvis kan stipendiet på 12 000 kr ge stöd och uppmuntran inför kommande studieår. Stort grattis Micke!

 

Daniel Serrander

Golden Hits!

Golden hits

Bystronic, som tillverkar laserskärning-, vattenskärning- och kantbockmaskiner bjöd in till visning och passade samtidigt på att ta ut kunder på galej. Vi var nog närmare 40 gäster som intog klassikern Golden Hits i torsdags. Så enkelt men så kul!  De hitresta killarna från den Österikiska/Italienska leverantören hade lite svårt att hänga med på Tore Skogman-klassikerna, men så dök det plötsligt upp en svit med Italienska hits, framförda med själ, hjärta och gangsterkostymer. Låtar som Ti Amo, Nel Blu Dipinto Di Blu, Sarà perché ti amo mfl  räddade kvällen och fick gästerna att jubla och dansa på borden… Mera sånt!

 

 

Daniel Serrander

Finfrämmande!

IMG_1295

Förra veckan lånade vi ut konferensrum åt Envima, som bjudit in representanter från Eskilstunaföretag till ett seminarium om uppdateringar i kvalites- och miljöstandard. Phils, Industri Partner, Tuna Stålrör mfl fick en verkstadsvisning på CH och tre timmar utbildning. Och så lunch förstås.

Tack för besöket!

Daniel Serrander

Träna mer!

Träning

Det är aldrig för sent att börja röra på sig!

Nu när höstmörker och kyla gör sig påminnt är det inte så dumt att flytta in träningen och förbereda sig på skidåkning eller annan rolig ute-träning efter vintern. Det är så jäkla enkelt att skaffa ett månadskort på gym eller annat träningsställe där man får köra hårt tillsammans med andra. Från 200 kr/månaden kan man få en hel palett av träningsformerr att välja på och dessutom en instruktör som strålar som en sol samtidigt som du biter ihop och försöker överleva. Snacka om lyxigt! Men det kostar mer än pengar – det kostar svett, träningsvärk och några extra vändor till tvättmaskinen. Som belöning får man en sån härlig kick av endorfiner och välbefinnande. Det gör gott under deppiga vintermånader! Nästa år skall vi försöka dra ihop lite mer CH-anställda för idrottsaktiviteter. Då kan det vara bra att vara förberedd!