Daniel Serrander

Golden Hits!

Golden hits

Bystronic, som tillverkar laserskärning-, vattenskärning- och kantbockmaskiner bjöd in till visning och passade samtidigt på att ta ut kunder på galej. Vi var nog närmare 40 gäster som intog klassikern Golden Hits i torsdags. Så enkelt men så kul!  De hitresta killarna från den Österikiska/Italienska leverantören hade lite svårt att hänga med på Tore Skogman-klassikerna, men så dök det plötsligt upp en svit med Italienska hits, framförda med själ, hjärta och gangsterkostymer. Låtar som Ti Amo, Nel Blu Dipinto Di Blu, Sarà perché ti amo mfl  räddade kvällen och fick gästerna att jubla och dansa på borden… Mera sånt!

 

 

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>