Daniel Serrander

Snart nyanställda!

Sia & Lawrence Examen

Siamak och Lawrence har gått en utbildning på Kunskapscompaniet i Eskilstuna sedan hösten 2017 (lager och logistik). Projektet riktar sig till väldigt nyanlända, som inte kommit så långt med det svenska språket. Siamak pratade bara persiska och Lawrence bara arabiska, inte ett ord engelska! Parallellt med utbildningen har de båda praktiserat på CH sedan början av januari 2018. Den första tiden på praktik var svår och mycket krävande både för praktikanter och handledare, enkom beroende på språkproblemen, men vartefter tiden gick fungerade det allt bättre. Nu har de gjort sig nästan oumbärliga och vi har hittat sätt att förstå varandra. Svenskan blir allt bättre och båda har jobb på CH efter att utbildningen är klar! Integration på riktigt!

Grattis till examen och välkomna till CH!

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>