Olof Röhlander

Från och med Du

Många minns när Oskar Linnros släppte singeln Från och med Du från albumet Vilja Bli. Det var sommaren 2010. I efterhand känns det självklart att den låten skulle bli en hitsingel, eller hur? Så var det inte innan. Oskar fick kämpa mot skivbolaget och stå på sig, eftersom de inte trodde på just den.

Det här är bara en i mängden av liknande historier. Ingen vet på förhand om något ska bli hiss eller diss. Experter kan göra kvalificerande gissningar såklart, men vem ska man i slutändan lyssna till?

Du förstår vad jag är ute efter. Det som bör väga tyngst är vad du själv tror och känner. Det är bra att lyssna till andras åsikter, men om hela du känner vad som är rätt, då får du göra en Oskar Linnros och stå på dig. Det är stärkande att ge sig själv det slutgiltiga mandatet, även i de fall man har fel.

Se dig själv som ett lackmuspapper. Tycker du det är bra, då är du knappast ensam. Så försöker jag tänka. Det betyder inte att allt behöver förverkligas, men vissa saker får inte dö bara för att någon inte tycker som du. Så lätt får du inte ge dig, inte om det är tillräckligt viktigt för dig. Har du något på gång som kanske bara du tror på? Det är bara du som kan ge projektet vingar. Allt börjar från och med Du.

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>