Peter Fränngård

Det går fort när man har roligt

Man brukar säga att tiden går fortare och fortare ju äldre man blir. Samtidigt finns det ett till talesätt som säger att tiden går fort när man har roligt. Innebär det att man får roligare och roligare ju äldre man blir?

Vi på CH Industry arbetar för fullt med att strukturera och systematisera oss mer inför en framtida certifiering enligt TS-standarden 16949. Klockan tickar på och det känns som om dagarna, veckorna och månaderna snabbt försvinner iväg. Innebär det då att vi blir äldre? Svar: ja. Innebär att vi har det roligt? Svar: Inte alltid, men oftast.

Det vi med säkerhet blir är klokare! Vi får bättre och bättre vetskap om vår verksamhet och vad vi har och inte har styrt. Det är ett stort arbete att gå igenom hela verksamheten (igen) för att finna effektivitetsmöjligheter och väl fungerande styrning. Allt är inte dokumenterat och systematiserat, men det kommer det förhoppningsvis bli.

Så vi fortsätter att arbeta på i CHIPS-gruppen med en åldrande personal som har det roligt tillsammans!

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>