Peter Fränngård

Tack för mig!

Det känns inte bra, men efter enbart ett års anställning på CH Industry har jag beslutat mig för att sluta. Det är tyvärr pendlingen som har ”tagit ut sin rätt” och bidragit till mitt beslut. Det är en otroligt rolig och härlig arbetsplats på CH Industry, men tyvärr för långt från Linköping. Det positiva (om man kan uttrycka sig så) är att jag kommer att börja som konsult igen hos min gamla arbetsgivare (Envima). Det gör att jag delvis kommer finnas kvar som stöd och hjälp med vissa bitar på CH Industry.

Så ett stort tack till mina kollegor på CH Industry för all support och stöd jag haft under mina dagar på CH Industry. Tack vare er har jag lärt mig massor under den korta tid jag varit med och det är ni som tillsammans gjort att det varit värt att pendla.

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>