Peter Fränngård

Det är bara att börja

Att ha ett mål, är något som driver oss människor. Vi behöver mål för att veta var vi är på väg. Sedan kan det vara nervöst och lite skrämmande att sätta mål. Vilka ”hinder” är det på vägen? Vad händer om vi når (eller inte når) målet och vilka effekter kommer det ge? Frågor som vi inte alltid kan få svar på, vilket kan bidra till att vi inte väljer att sätta det önskade målet.

På CH Industry har vi nu satt ett eftertraktat mål. Vår verksamhet ska vara certifierad enligt ISO TS 16949 till efter årsskiftet. Ett mål som är lite skrämmande, känns lite ouppnåbart och (helt klart) kommer kräva mycket av oss alla.

Nu har vi i alla fall tänkt ”Friskt vågat, hälften vunnet!” och satt igång arbetet. Det känns faktiskt som vi har kommit över den svåraste ”tröskeln” genom att ta det beslutet. Nu är det bara att genomföra ”själva loppet”.

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>