Morgan Lindberg

Red Bull Vs Wasa Husman

Ett gäng normal veckor har nu löpt förbi efter vår fin fina sommar! Därav kan man väl säga att vardagen är tillbaka med besked.

För stunden är det mycket oroligt i vår omvärld, och detta påverkar oss såklart både som företag och som individer. Men, det är bara gilla läget och fortsätta arbetet med att förbättra det vi gör bit för bit, dag för dag. Det är ju dom små kliven som gör att vi får en bättre helhet både på arbetet och privat.

Men för att klara detta så behöver vi nog var och en klämma in energi kickar i vardagen! För vissa handlar det om att gå 3 kilometer och få beröm från sin omgivning – för andra kan det betyda att man lär sitt barn gångertabellen på ett smart sätt (som man gjorde förr kanske..) – för andra att man hittar hjälpmedel så man kan sova en hel natt utan att vakna, osv.

Mitt knep för att få in energi kickarna som triggar mig är att planera in godsakerna i min kalender. Gör jag det, är det så mycket större chans att det blir av! Nackdelen om man fyller på för mycket… Att tid försvinner för spontana infall.
Men.. å andra sidan ska man inte vara sämre än att man kan omprioritera så länge man inte sårar någon annan.

Min bästa energi kick är att planera in en golfrunda som ligger två veckor framåt i tiden. Då är sannolikheten att rundan blir av väldigt stor. Dyker det upp problem på vägen så har jag bättre förutsättningar att styra om och hålla fast vid planen.

Det gäller att hitta sina triggers, samt se till att dom inträffar! Förhoppningsvis finns då mer energi kvar till alla andra måsten :)

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>