Morgan Lindberg

Första perioden snart avklarad..

Då börjar den närma sig.. Eftersom vi stänger igen fabriken för julledighet, så är det faktiskt idag min sista arbetsdag som anställd på CH. Detta är en mycket annorlunda känsla måste jag säga.

Igår torsdag blev jag  ”lurad” av vår käre svetschef Roger Pettersson att gå ner och titta på ett stort maskinhaveri i produktion. Istället för haveri väntade drygt fyrtio medarbetare med blommor och finfina presenter. Det blev väldigt känslosamt för mig, och där jag i efterhand faktiskt inte kommer ihåg vad jag sa. Ett superstort tack för omtanken, det värmer verkligen i mitt hjärta.

Morgan kort

Jag kan skriva hur mycket som helst om minnen, känslor osv men känner att jag behöver lite distans för att sortera allt som bara poppar upp inom mig.

Men likväl som CH får ta nya tag och utvecklas så gäller samma visa för mig. Jag ser detta som att första perioden är avklarad och jag kan säga att den perioden har innehållit en hel del. Pratar vi hockey så skulle jag säga att resultatet är 11-8 med 76 utvisningsminuter samt ett ishaveri… Men, det är minst två perioder kvar som ligger och väntar på att fyllas av innehåll och upplevelser.

Nu väntar lite julledighet med familjen innan det är dags att utforska vad som komma skall.

På återseende på ett eller annat sätt!

God Jul på er & Ta hand om varandra.

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>