Morgan Lindberg

Planera för att njuta.

Jajamensan.. Nu är vi där, med novembers kännetecken runt omkring oss dygnet runt. Jaa, det är mörkt ute.

Men likväl så går livet vidare, och antar det är fler än jag som tänker – Det är ju bara fyra månader kvar till man kan avsluta veckan med lite vårsol på altanen där hemma.
Jag tror definitivt att dessa tankar hjälper & att man tar denna tid för vad den är, just för man vet att det inte blir så mycket värre. Jag skulle gärna vilja veta hur många människor i Sverige som uppskattar november mer än maj ?? (antagligen bara dom som laddar för novemberkåsan).

Hursom så ska jobbet göras!. – Vi fokuserar på att vår intressent ska vara nöjd  - Vi arbetar för att dra in mera beställningar – Vi filar på hur vi kan förbättra befintliga processer – Vi skjutsar våra barn till skola och aktiviteter på kvällarna. Dvs det är ungefär som det alltid är.

Det finns också en hel del fördelar. När sommaren är här så läggs mycket tid på att just njuta av solen. När jag kom hem häromdagen så höll min kära fru på med att rensa i köksskåpen (där det varit en väldig oreda under längre tid, mycket beroende på mig). Hade solen lyst ute så hade nog inte samma uppgift vunnit priolistan.. Snyggt fixat Jennifer, då jag nu hittar min laddare, nycklar, plånbok osv.

 
Ta tag i kragarna på er själva så kan vi göra mycket under denna årstid som vi har nytta av för en enklare vardag, samt ger oss möjlighet att när den där berömda gula saken lyser om ett tag, verkligen kunna njuta med gott samvete!

Ta hand om varandra!