Morgan Lindberg

Länk byte i kedjan

Vilken annorlunda vecka detta varit för mig. Efter nästan 20 år på CH så har jag valt att ta beslutet att jag ska testa något annat. I onsdags var det dags att berätta för alla medarbetare på CH om mitt beslut. Många tankar om vad som hänt i historien har under veckan poppat upp, och gjort mig påmind om vilka erfarenheter jag varit med om. Att sedan stå inför människor som jag träffar dagligen och har så gjort under många år, där även vissa av er arbetat under min far och i vissa fall även min farfar var känslosamt.

Men idag så är det också väldigt skönt att ha fått berättat för alla, och på så vis kan organisationen likväl som jag gå vidare med rätt förutsättningar.

Jag har vid många tillfällen varit med om där kedjan förändras av olika anledningar. – medarbetare slutat – Om organisationer – varsel tider osv. Men denna gång är det jag som ska sluta.. Eller sluta känns fel. CH kommer alltid vara en del av mitt liv och är en stor bidraganda faktor till att jag är just som jag är, genom alla erfarenheter detta företag gett mig.

Detta innebär att jag inte kommer vara delaktig i arbetet med att CH fortsätter utvecklas och där ständiga förbättringar är en viktig nyckel till framgång. Men med Ulrik och Torbjörn vid rodret tillsammans med nya produktionschefen Daniel Serrander, ger detta nya influenser och tankar. Detta tillsammans med all den kunskap som redan finns här, så går CH en mycket ljus framtid till mötes.

Jag vill tacka alla medarbetare, kunder, leverantörer och övriga intressenter för en tid i mitt liv då jag fått uppleva så mycket. Både i med och motgång, och där jag är väldigt tacksam för detta.

Det är inte riktigt dags att vända blad än, så ni får dras med mig några månader till. Men jag är helt övertygad om att jag kommer springa på många av er på ett eller annat sätt även i framtiden.
Stort Tack.

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>