Morgan Lindberg

Lördagsgodis redan på fredag?

Vilken start på höst säsongen.

Idag fredag (22/8) blir det kundbesök för hela företaget hos vår största kund sedan 1948.. Det tog 66 år för oss att komma dit hela laget, men idag är det dags!

Besöket är en del i start skottet gällande vårt arbete att bli Iso Ts certifiering (Målet med ISO/TS16949 är att implementera ett ledningssytem för att åstadkomma ständiga förbättringar och att förhindra fel, minska variation och förluster i försörjningskedjan)

Det kanske inte låter så sexigt, men målet är att arbetet ska höja vår lägsta nivå och att vi skapar oss bra förutsättningar att få sextiosex fina år till ihop med befintliga och nya intressenter. Då våra kunder ligger långt fram i utvecklingen hoppas vi kunna lära oss mycket genom att ta delar av deras framgångsrecept och implementera delar som passar oss på CH Industry. Ibland är det onödigt att uppfinna hjulet en gång till!

Under eftermiddagen/kvällen vankas det en förhoppningsvis avslappnad Kickoff ute på Hugelsta skjutfält. Det blir skjutning med hagelbrakare, team övningar, provsmakning av något gott m.m. Vi avslutar sedan en innehållsrik fredag med grillning vid brasan.

(Må bästa laget vinna J)

Så med en kortare vecka än normalt i backspegeln utan sena leveranser ihop med dagens aktiviteter att se fram emot, så finns en stor optimism inför vad framtiden har att erbjuda!

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>