Morgan Lindberg

Juni – Juli -Augusti

.. är snart enbart ett minne. Jäklar vad fort det går!

Nu är det bara att se fram emot nästa sommar.. Eller är det så ?  Vi har ju förhoppningsvis några riktigt härliga höst månader framför oss. Ni vet, där det är helt ok att slappa framför tv:en, somna tidigt på kvällarna och där det förhoppningsvis inte är lika många måsten på helgerna.. Personligen tycker jag det är skönt & skulle absolut inte vilja vara utan hösten. En annan fördel här på CH som snart slår in, är att det inte är för varmt i produktion eller på kontoret. Det brukar betyda mer energi till sitt arbete och bättre förutsättningar för att tänka och arbeta fram förbättringar!

Det börjar bli en vana.. Men vi går även hem denna fredag men noll sena leveranser, bra jobbat alla medarbetare och leverantörer:)

Jag med mitt stora fotbollsintresse kanske har lite väl goda tankar om hösten/vintern beroende på att världens bästa liga (Premier league) dragit igång, och där det visas matcher varje lördag och söndag fram till maj månad. Så ni som tycker tiden framför oss inte är så lockande, ge fotbollen en rejäl chans. Om inte får ni något trevligt att prata om på fika rasterna :)

Kommentera på inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>